D1 krijgt op z’n broek

Hoi,
’s middags pas om half drie aantreden aan de boorden van het IJsselmeer. West Frisia D1 is vandaag de tegenstander.
Er werd goed getraind afgelopen week, de vooruitzichten waren dus goed.
De eerste 20 minuten konden we heel goed mee met de rood-gelen, maar daarna zakte het wat terug.W.F. kwam nog voor rust terecht op een 1-0 voorsprong.
De tweede helft werd een ander verhaal. We kwamen er niet meer aan te pas. Oorzaak hiervan was wel dat we binnen 2 minuten na rust 3-0 achter stonden. We gaven het dus weg in die eerste minuten. Daarna kwamen we niet meer in de wedstrijd.

Helaas pindakaas. Maar ook dit hoort erbij. We zullen alle weken moeten blijven knokken voor de punten. We staan nu op 5 uit 6. Dat moet weer omgebogen worden naar een positieve stand.

Volgende week Woudia, ook weer een dobber, maar we gaan ervoor. Vandaag hebben we weer veel geleerd.