D1 haalt weer een punt op

Hallo,
weer moesten we een uitwedstrijd afwerken vandaag.
We mochten naar het mooi complex van VVW om daar aan te treden, op het hoofdveld tegen de VVW D1. Een goeie, hardwerkende ploeg, welk de 2e plaats inneemt in de mooie competitie die we hebben.

Door de harde wind welk dwars op het veld stond was het lastig ballen, maar toch, we deden het prima. V.V.W. was over de hele wedstrijd misschien ietsie sterker, maar we gaven geen kansen weg. Keeper Mike heeft nagenoeg geen moeilijke bal te verwerken gekregen. Daar tegenover kregen wij ook bijna geen kans.
Uit een corner werd de bal in eigen doel gewerkt, het doel van VVW gelukkig. Dus 0-1 voor! Wie had dat verwacht. Op dat moment en zeker tot de rust was dit een verdiende stand. De tweede helft werdt het knokken, VVW drong sterk aan en kroop diverse keren goed door onze verdeding, echter we stonden prima. Door goed te combineren kwamen we elke keer onder de druk uit.
Behalve die ene keer, ietwat gelukkig scoorde zij de 1-1, op dat moment verdiend. Ze bleven daarna vol op de aanval knokken, maar kwamen er niet door.
Het bleef daardoor 1-1. Van een kant mogen we de handen dicht knijpen, maar van de andere kant is het verdiend ook. als je weinig kansen weggeeft, en zelf weinig creeert is een gelijk spel het juiste, ja toch, niet dan?
Jongens, ook deze week weer een compliment. Als team hebben jullie het uitstekend gedaan. Net als vorige week bij de Z. hebben we toch laten zien dat we niet voor niks de 1e klasse hebben aangedurft.

Volgende week geen competitie, maar het 4 x 4 toernooi. Dit toernooi is een officieel KNVB gebeuren. Maandag trainen we ‘gewoon’ Woensdag gaan we 4 x 4 oefenen. Met alle D’s.