Dames 1: winterstopuitje + afscheid Jolanda Vroling

Afgelopen zaterdagavond 12-1-2008 was het weer tijd voor ons traditionele winterstopuitje en om 18.30 moesten wij ons melden bij bowling kartcentrum Westfriesland in Grootebroek.
Bijna iedereen was mooi op tijd en alleen Sanne B. en Amy waren helaas verhinderd. We begonnen met een borreltje en daarna gingen we lasergamen. Er werden 2 ploegen gemaakt die een kwartiertje op elkaar mochten schieten en achteraf bleek dat Patje de slechtste was (kleurenblind) en Guudje werd nummer 1, maar die had het slim bekeken door de hele tijd op 1 plek te blijven zitten.
Hierna gingen we heerlijk steengrillen en alles smaakte prima en we kregen nog een toetje toe ook. Tijdens het eten deelde de trainer de gebruikelijke tussenstand van alle cijfertjes uit (meten is nog steeds weten!) en hieruit bleek dat Sanne L. voorlopig de topscorerslijst aanvoert met 5 doelpunten en dat Patries de meeste trainingen heeft bezocht (40 van de 44) en dat we helaas in de stand van de 3e klasse laatste staan, maar wel met minder wedstrijden dan bv. de nrs 5 en 6.
Ook sprak de trainer de vertrekkende Jolanda toe, die voor 4 maanden vrijwilligerswerk gaat doen in Zuid-Afrika. Hij deed dit in dichtvorm en hieruit bleek toch wel dat we haar gaan missen (maar ze komt weer terug !) Naast het gedicht met foto en namen, kreeg ze van de hele groep een bal met alle namen en nu maar hopen dat hij in de rugzak past.
Tot slot gingen we op 3 banen nog een uurtje bowlen en vooral Sylvia en Jolene vielen hierbij op: Syl door 2x glansrijk te winnen op baan 1 en Jolene die dacht dat ze zelf een bowlingbal was.
Hierna nog even nagepraat en dan met name ook hoe het allemaal volgend seizoen gaat lopen.
Rond 00.15 ging iedereen huiswaarts of nog elders en kwam er weer een eind aan wederom een gezellige en geslaagde activiteit van Valken Dames 1.

De volgende ochtend moesten we om 11.00 uur bekeren tegen KGB en daar hadden we veel zin in, maar helaas bleken de velden bij Valken blijkbaar niet bespeelbaar (??)en daarom gingen we om 11.00 trainen op een overigens wel prima bespeelbaar trainingsveld en bijna iedereen was er gewoon ook om een lekker partijtje te spelen (12 van de 13 die konden komen! en hiermee een betere opkomst dan bij de heren!)
Eigenlijk dus weer een prima weekend voor de groepsvorming en reeds nu betrap ik mij zelf erop, dat ik jullie straks ontzettend ga missen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 15-06-2024
Ochtend
Ati/Kenan Almhmedi
Middag
Opvulplek/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Simone Feller, 11-06 (28 jaar)
Wouter Dekker, 12-06 (20 jaar)
Collin Lely, 12-06 (19 jaar)
Daan van den Akker, 13-06 (22 jaar)
Mark Borst, 13-06 (41 jaar)
Edwin Hoffer, 14-06 (31 jaar)
Melissa Sijm, 14-06 (29 jaar)
Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Copyright © 2024 De Valken