Terug op oude nest!!!

Ergens in november een belletje van “De Valken”: of ik misschien interesse had om het tweede elftal te gaan trainen en coachen?
Kort maar krachtig antwoord: “sorry, maar ik heb echt geen tijd vanwege werk en cursus”. Na de telefoon te hebben opgehangen begon het toch te kriebelen bij me, maar ach, niet doen dacht ik en ik vergat het al snel.
Tot er 4 weken later wederom een belletje kwam en toen ging het eigenlijk best wel snel allemaal en voor ik het wist werd ik in de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd als de trainer/coach van het tweede elftal. Helemaal blind ben ik er echter niet ingestapt want vele zullen zeggen ”waar begin je aan” want het tweede heeft 11 gespeeld en nul punten!! Ik heb drie wedstrijden bekeken en ondanks dat ze alle drie werden verloren zag ik toch ook positieve dingen op het veld. Dat het elftal voor 80% uit oud junioren bestaat die ik zelf heb getraind in het verleden is natuurlijk ook onwijs leuk! Ook de terugkeer van
Merijn en Niels deden mij goed!

Al met al kan het natuurlijk alleen maar beter gaan zou je zeggen, maar dat zal niet genoeg zijn om in de derde klasse te mogen blijven voetballen in het volgende seizoen.
Voor mezelf kan ik zeggen dat ik er voor 100% tegen aan zal gaan en als de spelers dat ook doen (en ik verwacht niet anders!!) zie ik nog mooie dingen gebeuren in de tweede helft van dit seizoen!!

Inmiddels de eerste training achter de rug (regen, regen en nog eens regen!) en heb er een goed gevoel aan over gehouden!

Mannen, dinsdag 15 januari moet het eerste elftal voetballen en traint het tweede gewoon om 20.00 uur!!

Peter Haars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken