Evaluatie KANJER half jaar

Evaluatie van het eerste officiële half jaar als Kanjer vereniging.

Zaterdag 12 januari 2008 heeft het kanjer team, Eddy Bakker, Jan Koster en Cor Vriend het eerste officiële half jaar als kanjervereniging geëvalueerd.

Alle drie zijn we van mening dat de gedachten en ideeën die we voor aanvang hadden, ook daadwerkelijk tot zijn recht gekomen zijn. Het basis principe om gedragsregels vast te stellen voor zowel kader, vrijwilliger als verenigingslid lijkt goed te werken. Daarbij zijn de borden op het terrein, welk als extra hulpmiddel gelden, een heel goed hulpmiddel om elkaar op de regels te wijzen. Dit werkt beter dan éénmalige vermelding in het clubblad of ergens verstopt op de Valken site.

Wel hebben we ervaren, dat het hele gebeuren moeilijk aantoonbaar, cq bewijsbaar is dat het helpt. Dit heeft m.n. als reden de positieve ervaring die we al hebben bij onze nuchtere West Friese club. De insteek van ‘sportservice Noord-Holland’ dat het een zeer sterke positieve uitwerking heeft op de sfeer in de club wordt hier anders ervaren. We zijn geen ‘stadse’ club, de sfeer is al gemoedelijk en goed, maar dan nog zijn we trots op de positieve geluiden om ons heen.

Het eerste half jaar;

De opening, 23 september 2007:

Ietwat later dan gepland, maar toch, super gewoon, alles zat mee, Valken 1 thuis met een winstpartij, veel jeugd op de been, fantastisch mooi weer, de burgemeester aanwezig. Al met al een heel goede aftrap.
Vervolgens hebben we in diverse weekbladen en het NHD de positieve reacties kunnen lezen. Een betere reclame als club kan je niet krijgen, altijd positief! Het mooie bord bij de entree geeft hierop volgend een herkenning bij de bezoekers.

Cursussen:

Ook dit najaar hebben onderstaande vrijwilligers de cursus / training gevolgd welk gegeven werd in ons eigen clubgebouw.
( Marc Vriend, Marion Zuurbier, Lisette Bakker, Ruud Sijm, Paul Glas, Rick van Dulmen, Wilna de Koning, Riek Jonges en Christien Bruin)
Totaal hebben nu al 20 vrijwilligers de cursussen gevolgd.

Veiligheid complex:

Opening in de groenstroken tussen de velden geeft een veilig gevoel, daarnaast hoor je vele geluiden dat de sport op zich meer leeft. Een goede zet geweest.

Aandachtspunten blijven er, o.a.
Open strook tussen gebouwen en trainingsveld zou wenselijk zijn

Gastvrouwen:

Op ons verzoek hebben we de ‘Kanjer dames’ aangesteld om zaterdag als gastvrouw op het terrein aanwezig te zijn. De reacties hierop zijn super. Via, via hoor je hier heel goede, positieve reacties op.

Acties van het team:

Als team hebben we niet stil gezeten, we zijn op de goede weg. Heel belangrijk voor ons is, dat we signalen uit de vereniging krijgen als er iets speelt. Wij drieën zijn vaak op het terrein, ín de club of de bekende wandelgangen aanwezig, maar kunnen niet alles constateren.

Al met al dus een goed vervolg op een goed initiatief.

Ons wakend oog en oor zal scherp blijven, dit met behulp van jullie allemaal.
Het kader kan met meer vertrouwen het vrijwilligerswerk voor S.V. de Valken doen. Zij worden gesteund door het Kanjer gebeuren.

Mocht er wat zijn, schroom niet, neem contact met een van ons op. Je weet ons te vinden.

Jan, Eddy, Cor

S.V. de Valken – Kanjer team
Januari 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken