D1 trekt net aan het kortste eind

Hoi allemaal,

Na in de najaarscompetitie voetballes te hebben gekregen van Always Forward D1, welk team duidelijk te laag ingedeeld stond, mochten we nu aantreden tegen een gelijkwaardiger team. De D2 van A. Forward dus.
Maar ook nu was duidelijk dat de wet van de grote aantallen ook hier geldt. Uit veel D-teams kan je gerust ook een redelijk evenwichtig D2 team maken met wel 4 wissels.
Maar zoals gezegd we waren even sterk. Het was een gelijk opgaande strijd waarin de keepers weinig te doen hadden. Weinig kansen gecreeerd dus, maar wel hard werken op het A-Veld van A.F.

Na een goed genomen corner van Forward werd de bal keurig ingekopt in de eerst helft. de 1-0 die toen op het bord kwam bleef op het bord tot de zestigste minuut. Forward maakte nog de 2-0, deze werd echter terecht afgekeurd door de scheidsrechter, na overleg met assistent Dirk. Goede beslissing.
Wij konden echter geen vuist maken op de gelijkmaker erin te krijgen. Wederom kwamen ‘de lichte’ kanjers kracht te kort tegen de reuzen uit Hoorn.

Niet getreurd, we hebben keihard gewerkt. Mooi om te zien was de teleurstelling vlak na de wedstrijd, kwaaie gezichten, natte ogen alles en iedereen kreeg de schuld van. Kijk, dat is wedstrijd beleving. Tot het uiterste gaan en even stoom afblazen in de mooie kleedkamers onder de tribune. Na de lekkere douche was alles weer vergeten en gingen we tevreden naar huis.
Goed gewerkt jongens, volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.