dramatisch verlies Valken 3 bikkels

Het zou hoe dan ook een zwarte dag worden, PSV kon na vandaag het kampioenschap vergeten, maar oom agent had andere plannen, het weer zat niet mee, maar er kon gevoetbald worden

Dit keer tegen de mannen van Woudia 4, op de heenwedstrijd was het 1-1 geworden en we hadden goede hoop dat er toch een beter resultaat in zou zitten.

Helaas liep het zoals meestal dit seizoen anders dan voorspeld, Woudia had het winterseizoen zich flink verstrekt, want we zagen toch wel wat andere mensen op het veld staan

De wedstrijd was ongeveer net zoals het weer, het was allemaal niet best, beide partijen hadden veel bal verlies, alleen ons team meer, op een gegeven moment scoorde Woudia de 0-1, niet veel later werd er voor ons gescoord ik dacht dat het Dennis was, maar zeker ben ik hier niet van

Toen kwam er een zeer onterecht doelpunt uit een corner, nadat Bonnen half ons doel werd ingeduwd en ging de bal via een kopbal op het hoofd van Bonne het doel in.

De tweede helft gingen we goed van start, Mathijs M scoorde een prachtig doelpunt door met een mooie lob de keeper te verassen, het was ook veruit onze beste periode, dit duurde ongeveer ruim 10 minuten en daarna was het echt heel slecht

Veel heeeeeel veel balverlies en dan word het erg moeilijk om er nog wat van te maken, uiteindelijk werd het 2-4 voor Woudia en dat was wel terecht gezien het spelbeeld

De komende 2 weekenden hebben we vrij, dus hopelijk kunnen we daarna betere prestaties leveren