D1 net aan de verkeerde kant van de score

Hoi,

eindelijk, een beetje rustig weer om te voetballen, vanochtend om 10.00 nog geen zon, maar een rustig briesje uit de zuid oost hoek. Dit is weer eens wat anders.

Vanochtend aantreden tegen MFC D1. Een tegenstander welk we voor de derde keer treffen. De eerste, vorig jaar september werd gewonnen met 2-1. Daarna, in een vliegende storm in januari moesten we met 2-0 het hoofd buigen.
Vandaag, thuis dit keer, konden we het wederom net niet winnen. helaas moesten we stellen zonder de geblesseerden Kenny en Vincent, en is Jari handjes aan het geven aan Mickey Mouse in Parijs. Een speler te kort dus. Gelukkig wilden Rik en Bert graag mee doen en hebben verdienstelijk ieder een helft meegedaan.
Zoals gezegd, net niet. na een ruststand van 1-0 in ons voordeel, moesten we het de tweede helft afleggen en twee keer een goaltje toe staan. 1-2 verlies dus helaas. Er werd heel goed gewerkt, maar net even dat stapje extra wat je nodig hebt om de altijd grotere tegenstanders (wat is dat toch bij ons??) een poep te laten ruiken, mis ik nog.

Niet getreurd, 1-2 is geen afgang. We hebben met plezier een mooi sportief partijtje voetbal gespeeld, voor heel veel publiek !

gr.
prettig weekend,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken