Voor de vrijwilligers: Uitnodiging vrijwilligersavond

VRIJDAG 25 APRIL 20.30 UUR VRIJWILLIGERSAVOND

Beste vrijwilliger,

Wat zouden we zijn zonder uw inzet? Om onze waardering te uiten nodigen we u en uw partner uit om vrijdag 25 april vanaf 20.30 uur onze gast te zijn.

We hebben dit jaar een gevarieerd programma welke u niet mag missen:
– Ontvangst met koffie
– Workshop m.m.v. Eddy Bakker
– Interactieve discussie “Hoe binden we vrijwilligers?”
– Live muziek met Joost Dobbe

U kunt na een heerlijk kopie koffie genieten van een workshop gegeven door de altijd onderhoudende en enthousiaste Eddy Bakker. Hij zal trachten het proces van het besturen en functioneren van de vereniging op zijn eigen wijze vorm te geven.

Als bestuur zijn wij altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Wij willen graag met u hierover in discussie gaan. Wat vindt u belangrijk? Kent u nog iemand in uw omgeving die van waarde kan zijn voor onze vereniging?

Bij binnenkomst zult u twee grote borden zien, Fantastisch en Kan Beter. Tevens ontvangt u twee gele memoblaadjes. U mag onder het genot van de koffie op een memo aangeven wat u fantastisch vindt aan De Valken. Tevens zijn we benieuwd wat u vindt dat beter kan. We beloven niet dat we alles gaan aanpakken maar zullen deze aspecten zeker meenemen in ons beleid de komende jaren.

Vanaf 22.00 uur zal Joost Dobbe ons deelgenoot maken van zijn muzikale talenten. Daar hij nog maar 24 jaar is zou hij best nog wel eens een grootte kunnen worden. Onthoud dat je hem voor het eerst bij de Valken hebt gehoord!

Als bestuur zijn we ervan overtuigd dat het een interessante avond zal worden welke we u graag aanbieden voor al het werk wat u het laatste jaar voor De Valken heeft gedaan. Boven alles zal het plezier deze avond boven aanstaan.

Ik ontvang graag een email indien u niet komt , maar dat kan ik me bijna niet voorstellen gezien het bovenstaande programma. Emailadres frank.hand@planet.nl Als u wel komt mag een emailtje ook hoor!

Tot de 25ste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken