Valken 2 onderuit!!!

Prachtig weertje, lekker hobbelig A-veld en een tegenstander die de gemiddelde leeftijd van 45 jaar heeft overschreden!! Ingrediënten om eindelijk de eerste thuisoverwinning te boeken zou je zeggen, maar helaas was de werkelijkheid anders. Een makkelijk voetballend Den Helder dat met een portie ervaring en de nodige inzet Valken de eerste helft ruim de baas was! Neemt niet weg dat Valken bij vlagen redelijk spel op de mat lag en ook wat kleine kansjes kreeg. Toch was het Den Helder dat de score opende door een rake kopbal uit een vrije trap van de linkerkant waar onze voorstopper geen antwoord op had en zich tevens blesseerde en in de rust dan ook achter bleef met een vervelende hoofdpijn. Bij een volgende aanval van Den Helder opende wij de buitenspelval, maar niemand verdedigde richting de man in balbezit zodat deze rechtstreeks naar onze keeper kon lopen en handig de 0 – 2 maakte!
Tijdens de rust waren we zeker van dat, gezien hun leeftijd, de conditie op moest raken. Ook korter dekken was het advies. En zowaar gebeurde waar we op hoopte en hadden we Den Helder goed in de tang en zat de 1 – 2 er aan te komen. Helaas hadden we dit keer niet het geluk en ging bij ons na 70 minuten ook de kaars uit en kwam Den Helder onder de druk vandaan en maakte in de 90e minuut ook nog eens de 0 – 3. Over de gehele wedstrijd gezien geen onterechte uitslag, maar hadden we zeker een doelpunt verdiend!

Mannen, volgende week de laatste kans op een thuisoverwinning en laten we die pakken!!