D1 trekt net aan het kortste eind

Hoi leesbopper,

de laatste competitie wedstrijd wilden we nog wel spelen en winne. We zijn nog niet uitgespeeld, maar het seizoen zit er op.
De mouwen mochten nog een keer opgestroopt worden tegen de Zouaven D2, vorige week geflatteerd met 3-0 verloren, nu met een paar goeie invallers uit de D2 en E1 zaten we net aan de verkeerde kant, 2-3.

Er werd volop strijd geleverd, we hadden veel balbezit en creerden kansen. Toch, 3 keer een counter, 3 x een goal. De jongens van de Z, allemaal tweede jaars en selectie spelers van de D’s zijn wat dat betreft gewoon iets scherper.

maar niet getreurd, we hebben er hard voor geknokt, maar de grote aantallen bij vele van onze tegenstanders doen ons de das om. Laten we hopen dat de wijze heren achter de vergadertafels een positief oordeel kunnen vinden voor het samengaan ASV en de Valken. Willen we niet verder achterop raken bij De Z, De Bl. Westfriezen, VVW en ga zo maar door zal er wat gebeuren moeten.

Voetballen doe je voor je plezier, zal altijd zo blijven, maar de kwaliteit gaat omlaag, als de kwantiteit achter blijft.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken