C D komt net te kort!

De halve finale van de West friesland cup, thuis, de CD combinatie van de Valken tegen de C2 van West Frisia uit Enkhuizen.

C2 dus, sterke, grote jongens, waar in de eerste helft veel te veel tegen op werd gekeken. Ontzag voor de tegenstander dus, een verkeerde insteek om een partij te winnen.
West Frisia was daardoor de eerste helft letterlijk veel te sterk. Gelukkig voor ons bleef de achterstand tot de rust beperkt tot slechts een 0-1 achterstand.

De tweede helft werd anders, de schroom was er af en we kwamen, door een gezonde portie inzet meer aan voetballen toe. Dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker, 1-1.

Daarna waren de Enkhuzers rijp voor het verlies, dat bleef echter uit, helaas. De pijp begon bij ons geleidelijk leeg te raken, maar die 1-1 zat er in, met daarop volgend de penaltie reeks.

Helaas pindakaas, het noodlot sloeg toe, 3 minuten voor tijd was er toch die doorbraak, W.F. ging goed door, twijfel achterin, en boem 1-2 achter…..
Einde beker toernooi, geen finale volgende week bij VVW.

Maar niet te lang getreurd, er is keihard gewerkt, tijdens bijna alle wedstrijden. Een mooie afsluiting van het seizoen en een goede stap voor een mooi basis team voor de C junioren 1 volgend jaar.

nog even een paar toernooitjes afwerken, komend weekend POLYTECHNIEK, en volgende week Woudia, dan zit het erop.

Jongens, we gaan, net als vorige week bij MFC voor de eerste plaats. we hebben nu de smaak te pakken.