Seizoen zit er op voor de Valken Handbal en Voetbal B1 !

Zo, het zit er op ! Na een lang seizoen met vele wedstrijden zijn zowel handbal Alpha Tours B1 als voetbal de Valken B1 klaar.

De voetbal Valken B1 kende een prima start van het seizoen, waarin we gewoon speelde voor de bovenste plek. Na de eerste 6 wedstrijden stonden we gewoon stijf bovenaan. De wedstrijden werden qua kwaliteit en resultaat afgewisseld met pieken naar boven maar ook wel eens naar beneden. Maar op het einde van de rit is een 5e plek een prima prestatie. Totaal 37 punten behaald, 84 doelpunten voor en 55 tegen. Een positief saldo dus van 29 doelpunten.

Opvallend vond ik ook de prima inzet en de 100% aanwezigheid van alle spelers. Ik denk zelfs dat we het gehele seizoen niet een keer een afbericht hebben gekregen voor een wedstrijd. En al was iemand een keer geblesseerd, dan was hij evengoed op de wedstrijddag aanwezig om zijn team te ondersteunen. Het was dan ook voor de coaches een “luxeprobleem”om altijd met 3 wissels te spelen.

Vandaag nog even het Polytechniektournooi gespeeld in Hoogkarspel. En ondanks het vroege tijdstip toch gewoon weer een volledig team. 2 gelijke spelen, 1 verliespartij, en het seizoen werd definitief afgesloten met een winstpartij. Helemaal zo slecht dus niet.

Ik wil dan ook Frank, Remco, Ron, Bas, Sven, Micheal, Roy, Jos, Jouke, Jelle, Jan, Thijs, Tijmen en Erwin bedanken voor hun inzet en aanwezigheid bij alle wedstrijden. Ik denk dat we samen met André en Sjaak een goed seizoen hebben gespeeld.
Het is jammer dat er een aantal spelers hebben besloten om te stoppen met voetballen. Alle begrip en respect voor jullie beslissing. Maar als je weer zin krijgt om te gaan voetballen, dan meldt je je gewoon weer aan als lid van de Valken !!

Ook voor het andere B1, dat van de Valken Alpha Tours, zit het seizoen erop. Al hebben zij nog een toetje met het handbalweekend op 14 en 15 juni aanstaande. Veel plezier daarbij.

De zaalcompetitie ging echt heel goed. En ik heb mogen genieten van prachtige, spannende wedstrijden. Als niet handbaldeskundige zat ik af en toe op het puntje van mijn stoel. Een keurige 2e plek was hun deel.
In de veldcompetitie waren de resultaten wat wisselvalliger. Westrijden werden nipt gewonnen of verloren. Dus ook de meiden kunnen terugkijken op een prima seizoen.

Zo, dit was dan ook meteen mijn laatste bijdrage aan de wedstrijdverslagen van de Valken B1 voetbal en handbal. Volgend seizoen sta ik wat verder van de wedstrijden af omdat ik dan geen coach meer ben. Ik vond het leuk om te doen en ik hoop dat anderen volgend seizoen dit stokje overnemen.

Ik wens iedereen een prettige “zomerstop” !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken