D – pupillen zien ORANJE winnen

Hi Kanjers,

wat was het een feest gisteravond. Ik begrijp nu waarom er teleurstellende resultaten waren op ons eigen polytechniek toernooi. De spanning zat volledig in de de wedstrijd Nederland – Oekra├»ne welk we bezocht hebben.

Samen met de D-pupillen van ASV gingen we om 17.00 in de bus op weg naar de Rotterdamse Kuip. Tot aan Schiphol ging het voortvarend. Helaas kwamen we daar in het Nederlandse wegenleed terecht. De file. Deze duurde al veel te lang, maar niet getreurd de sfeer in de bus was een topper. Veel andere Oranje fans om ons heen in de file, een gezellige drukte op de weg.

De reis werd NA de wegwerkers, ook in ORANJE gekleed, vervolgd ri Rotjeknor. De Kuip kwam in zicht, echter, helaas moesten we die brug nog over, en daar stond, jawel weer een joekel van een file. We werden wederom op de proef gesteld. Langzaam aan rolde de bus richting het stadion. 300 meter daarvoor werden we door de politie helaas een andere kant op gedirigeerd. De bus mocht er niet door.

Na een mooie rondrit door Rotterdam kwamen we via de andere kant richting stadion. Het was toen al 20.30. Dus al 3,5 uur in de bus… en dat voor 140 km…..

Snel de bus uit, verzamelen voor de poort, allemaal een kaartje, alle flesjes e.d. de container in en rennen naar de tribune. 3 minuten van de wedstrijd gemist, valt mee, wel jammer dat we de voorbeschouwing hebben gemist, maar goed.

De wedstrijd, met z’n 58’n hebben we bar genoten, allemaal in het oranje gestoken deden we lekker mee met de carnaval sfeer in het stadion. Super gewoon. En dan nog 3-0 winnen ook helemaal top. Mooi dat de Oranje mannen nog een rondje om het veld liepen, speciaal om jullie te bedanken voor de aanmoedigingen.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een hele mooie avond, een belevenis welk je bij blijft!

Jongens hartstikke bedankt voor jullie enthousiasme. En uiteraard S.V. de Valken EN de CLUB VAN 100 bedankt dat we dit mochten mee maken!

EN NU ORANJE MAAR EUROPEES KAMPIOEN worden, wij hebben de basis daarvoor gelegd.

gr
Corrr
(p.s. de foto’s volgen nog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken