Het zit er op voor de D1

Mei 2007, een paar oefenpotjes voor de selectie van de D’s voor het seizoen 2007 – 2008.

De basis werd gelegd. Een team met 8 2e jaars en 4 1e jaars D-spelers, een goede basis voor de 1e klasse.

Augustus 2007, de start was daar. Het ging goed, het was een mooie mix van ‘jong en oud’ In september nog een paar wisselingen, 2 afvallers en 2 nieuwe 1e jaars erbij. Hiermee zijn we het hele seizoen doorgegaan.

Basis principe bij mijn ploegen is elk jaar de discipline hoog in het vaandel en naast een gezonde portie inzet met de wil om te winnen staat het plezier op de eerste plaats. Nou daar heeft het allemaal niet aan gelegen. Vooral het plezier bleef tot aan vandaag goed in het team. De inzet en de wil om te winnen was na de winterstop, toen we helaas naar de 2e klasse terug werden gezet, ietwat weggezakt.

Deze kwam pas echt terug tijdens de bekerwedstrijden en de toernooien.
De knvb heeft met z’n reglementen dit helaas voor elkaar gekregen. Al hadden we in de 1e klasse gebleven, hadden we elke week er voor moeten gaan om in de middenmoot te kunnen blijven. Ploegen die wel in de 1e klasse bleven delen mijn mening. Ook voor hen werd het er niet leuker op met tegenstanders uit de Zaanstreek en omstreken.

Maar goed,vandaag afscheid genomen van weer een jaar werken met jonge mensen. Elk jaar weer een moeilijk momentje. Het is en blijft super mooi met jonge knapen aan het werk te zijn.

Bij deze bedank ik alle kanjers in de D1, D2 EN D3, voor dit mooie, sportieve seizoen. Al met al hebben wij als trainers, begeleiders veel lol met jullie beleefd. Daar doen we het voor.

Blijvers in de D-pupillen veel plezier en succes volgend seizoen. De pupillen die JUNIOREN worden uiteraard hetzelfde toegewenst, maak er wat moois van. Jullie kennende moet dat lukken uiteraard.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken