De bal rolt weer

Hallo Kanjers,

daar zijn we dan weer,eindelijk, na 1 weekje trainen vandaag de eerste wedstrijden voor de jeugd. De pupillen zijn vandaag allemaal naar Schellinkhout geweest voor de traditionele opening van het seizoen: Het Driebantoernooi, met Schellinkhout, WSW, ASV en de Valken. Lekker om mee te starten.

De C2 ging voor z’n eerste oefenpotje naar Henkuzen. West Frisia was de tegenstander. Onder leiding van Coach Erwin Laan werd er met goede zin een lekker potje voetbal op de mat gezet. Hardwerken met veel plezier, je kon zien dat de jongens er weer zin in hebben. Het verschil was wat te groot, W.F. heeft al 3 weken trainen erop zitten, wij zijn deze week net gestart.
Daarnaast is het weer even wennen aan elkaar, nieuwe gezichten op het veld. En natuurlijk voor vele 2 x 35 minuten, terwijl ze gewend waren aan 2 x 30…. zou het schelen….?! Ik hoop het niet.

De wedstrijd ging volgens de scheids met 6-0 naar WF, volgens ons was het meer, maar goed we kunnen met plezier terugkijken op een mooi potje voetbal. De bal rolt weer.

Succes verder jongens, maak er wat moois van.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken