DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Op papier alles prima in orde………..

In principe was op papier alles prima in orde………, voorafgaand aan onze eerste officiële wedstrijd van het seizoen, de beker wedstrijd tegen Dindua.
1. Gezamenlijke teambespreking onder het genot van een kopje koffie en een plak cake;
2. Onuitputtelijke bron van voetballend valkentalent;
3. Goed en degelijk voetbaltenue
4. Relatief gunstige bekerloting met Dindua en ASV ‘65
Toch loopt de praktijk soms net even anders. Een dichte kantinedeur gooide roet in de koffie en cake en de onuitputtelijke bron van voetbal talent bleek door toedoen van misteryland en baby Anoek (Joris gefeliciteerd……!) plotsklaps uitputtelijk. Bedenk daarbij voorts de volkomen onverwachte misgreep uit het washok en het zowaar degelijke spel van die stugge spelers van Dindua.
Al met al niet echt een pot om veel over te vertellen, te meer wij naast ons tenue ook een scorende voetballer vergeten waren mee te nemen. Hoewel het eerste nog bijtijds hersteld kon worden werd het tweede toch echt bewaarheid. Ook na zeker 5 dotten van kansen bleef het scorebord van de Valken op ‘0’ staan. Voor Dindua betekende een ‘lucky’ in de laatste minuut, goede zaken in de beker. Voor Valken twee noodzakelijke winpartijen in de resterende voetbalpartijen tegen VVS’46 en ASV’65 om ‘door-te-kunnen-bekeren’ in het KNVB toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com