Valken 2 pakt winst in oefenpartij!!!

Op het laatste moment konden we nog een oefenwedstrijd regelen en wel tegen Apolo’68 uit Hensbroek.
Na een mooie reis van 30 minuutjes kwamen we uiteindelijk terecht in het mooie Hensbroek en met het parkeerterrein in zicht stonden we opeens in een file……., maar hoe, wat?
De voorste auto was een rood aftands smerig wrak met daarin twee op leeftijd zijnde pubers die hun auto stil zette op de weg en eens rustig in een urinoir langs de weg uit hun buik begonnen te huilen!!! (we komen deze pubers elders ook nog tegen).
Na een kopje koffie richting de kleedkamer en wel nummer 4 of… toch nummer 2 en op naar veld A of toch het B veld?? U leest het al het was allemaal een beetje verwarrend, maar er schijnt in het bestuur een echte coupe gepleegd te zijn bij Apolo’68!!
Na alle onduidelijkheden aan de kant te hebben geschoven mochten we aantreden op het B veld, maar helaas was er geen scheidsrechter…………
Na 15 minuutjes kwam er dan toch iemand in het zwart aan met fluit en………een net in zijn hand? Navraag deed ons wel wat lachen want het bleek een net te zijn aan een touw die je om de bal moet gooien als hij in de sloot langs het veld terecht zou komen.
Er werd ook nog gevoetbald en dat deden we heel erg aardig want al snel bleek er bij De Valken meer voetbal in te zitten dan bij Apolo.
Vanuit de laatste linie werd de ene na de andere aanval opgezet en de kansen kwamen dan ook vanzelf.
In de 11e minuut was het Barry die de bal met buitenkant links direct speelde op Joost die de bal prachtig in de loop meenam en direct keihard uithaalde: 0-1.
Even later lag er een overjarige puber (aha, daar is ie!!) op het veld die een ei had ingeslikt en tevoorschijn kwam op zijn knie!!
Even later een vrije trap voor Valken op een metertje of 20 en Zinebar Schipper nam plaats achter de bal………en krulde de bal langs (de slecht neergezette) muur en de 0-2 was geboren!!
Tijdens de rust werd de eerste helft geanalyseerd en ook Ivo gaf luid en duidelijk aan hoe hij over sommige dingen dacht door te zeggen: hhhhmmmmrrrdddrrruuuummmmmmmhhuuuwwww waarop wij natuurlijk in de lach schoten en hij niet snapte waarom!
Ivo (de andere puber!) gaf toe dat dit gemompel door zijn dagelijkse werk kwam als politieagent want deze taal gebruikt hij bij een bekeuring geven aan een buitenlander die er toch niets van verstaat!
Na de rust werkelijk een zee van kansen, maar helaas staat het vizier nog niet scherp genoeg om een wedstrijd definitief in het slot te gooien.
(komt goed Rick!!)
In de 76e minuut was het dan toch eindelijk raak en wel onze laatste aanwinst Jasper die met het hoofd mooi de 0-3 op het scorebord zette.
Evaluatie van deze wedstrijd in het kort:

* Goed opbouwend voetbal
* Positief tegen elkaar
* Humor aanwezig
* Vertaalles voor laatste linie i.v.m. Ivo (!)
* Jos is op de weg terug
* Veel kansen gecreëerd

Al met al een prima oefenpartijtje!!

Na veel commentaar te hebben gehad op mijn verslagen waarin ik niet genoeg enters geef ziet iedereen dat ik mij dat heb aangetrokken!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken