UITNODIGING KIDDY WOLRD CHAMPIONS LEAGUE

Beste Champions League kanjer,

Nog even en dan is het zover! Op 20 september start de competitie van de voetbal. Jullie zijn vast benieuwd bij wie je straks in het team komt en bij welke club je gaat voetballen. Misschien wordt het wel Barcelona of AC Milan of Fenerbahçe.

Graag willen wij je uitnodigen om op woensdag 10 september om 16:00 uur op het Valkenveld aanwezig te zijn. Om 16:15 uur zal dan namelijk de officiële loting plaatsvinden. Je hoort dan bij welke club en bij wie je in het team komt. Tevens zal er uitleg zijn hoe de Champions League dit komende seizoen wordt georganiseerd.

Na de loting mag iedereen zich omkleden in het prachtige voetbaltenue wat ter plaatse zal worden uitgereikt. Daarna zullen er foto’s worden gemaakt en willen we om 17:00 uur starten met een “Proefwedstrijd (2 x 20 minuten en tussendoor een korte pauze met limonade)” zodat je een beetje weet wat je de komende zaterdagen te wachten staat.
Vergeet dus niet je voetbalschoenen en scheenbeschermers mee te nemen!

Natuurlijk hopen we dat je voor veel publiek zorgt! Papa’s, mama’s, opa’s oma’s, ooms, tantes, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes……iedereen is van harte welkom!

De organisatie van WSW, ASV, Woudia, Spirit en De Valken hebben er ontzettend veel zin in en wij hopen van jullie ook. Alvast veel voetbalplezier toegewenst!

Deelnemende clubs: Barcelona, Arsenal, AC Milan, Bayern München, Olympic Lyon, Chelsea, Real Madrid, Liverpool, Fenerbahçe, Manchester United, Schalke 04 en Inter Milan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken