C1 van ALC en de Valken maken er spektakel van

Hoi,
eindelijk dan, 20 september, de eerste competitie wedstrijden voor de 2e klasse en lager. Het zal tijd worden, voor we het weten is het al weer winterstop…..

Beter weer als vandaag kan je niet hebben, helaas was het gras wederom weer te lang op ons eigen terrein, het eerste team is gewaarschuwd morgen. We willen eigenlijk geen kunstgras, maar dat is gauw beter dan dit.
Thuis dus aantreden tegen een sterk ALC C1. Uit betrouwbare bron gehoord dat dit een sterk, makkelijk scorende ploeg is. En inderdaad, m.n. de rechtsbuiten met lange blonde krullen is bloedje snel, Harm had er zijn voeten cq handen vol aan.
Toch hadden wij een overwicht in de wedstrijd, maar door slordig bal verlies werden de voorwaartsen van ALC continue in stelling gebracht.
Dit resulteerde o.a. in twee counters waaruit gescoord werd. Dit was gelijk de ruststand, 0-2 achter dus. Dat was, gezien het spel toch wel een tegenvaller.
De tweede helft moest het gebeuren, en ja, binnen twee minuten was daar al de 1-2. He beuken op de goal was begonnen. Op een enkele counter na is ALC niet meer bij machte geweest gevaarlijk te worden, maar toch, voetballend stonden zij hun mannetje wel. Wij konden er niet meer door heen komen, wat dus de eindstand van 1-2 op het bord bracht.

Heel jammer natuurlijk, maar een compliment naar beide ploegen, scheids, publiek en coaches voor de heel sportieve, leuke bol van spanning staande wedstrijd.
JONGENS EEN VOORBEELD ZOALS HET MOET. KLASSE.

.
.,
.
.en Sjaak, gefeliciteerd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken