Geïntimideerd Valken 2 (kei) hard onderuit!!!

Wanneer je met 7-1 verliest is dat natuurlijk al een drama op zich, maar op de manier zoals dat vandaag gebeurde maakt het nog erger.
Na de 6-3 overwinning van vorige week gingen we vol goede moed richting De Blokkers om daar het derde elftal te bestrijden en te verslaan.
Vanaf 9:30 uur een prima warming-up, maar toen er om 9:50 uur nog geen tegenstander te zien was op het veld kregen we toch wel wat vraagtekens!
Tot er opeens wat spelers aan kwamen sloffen richting ons veld.
We waren door een insider (Jasper) al op de hoogte dat het derde elftal van De Blokkers bestond uit Marokkanen en Turken en hij had helemaal gelijk!
Zonder enige warming-up of balletje getrapt te hebben begonnen de mannen van De Blokkers gewoon aan de wedstrijd.
Al snel was het duidelijk dat deze jongens/mannen individueel allemaal een balletje trappen konden en dit wel eens een moeilijke wedstrijd kon worden.
Nou is dat op zich niet erg, maar wat er toen gebeurde kan iedereen wel raden.
Hun spitsen liepen elke keer volledig in onze buitenspelval, maar konden dat niet echt verwerken en de één na de ander ontplofte richting onze spelers en vooral de grensrechter (Michel).
De gebruikte (scheld)woorden zal ik niet herhalen met als dieptepunt het gebaar van een hand langs de keel deed onze spelers niet echt goed en er werd steeds minder gevoetbald aan onze kant!
Uiteraard was dit een gevolg van het vreselijke intimiderende gedrag van onze “Blokkers vrienden” en je eigenlijk al na 30 minuten weg wil en hun de overwinning geven op papier!!
Ook het scoreverloop hielp ons niet echt want na de door Edwin gescoorde 0-1 ging het bloed pas echt stromen bij de tegenstanders.
Dat het binnen 2 minuten weer gelijk was en 10 minuten verder de stand 3-1 was kwam ten goede voor de wedstrijd (als ze voor staan worden ze rustig!!)
We kunnen ons niet voor 100% verschuilen achter hun intimiderende gedrag want het waren ook gewoon goede spelers, maar dat er daardoor spelers niet speelde zoals ze gewoonlijk wel doen is zeker. (Michel gaf aan toch anders te vlaggen na de verbale aanval van één van de tegenstanders!)
De tweede helft was een formaliteit en de eindstand was dan wel 7-1, maar we waren blij dat we weg konden daar!
Ik kan alleen maar zeggen dat we deze wedstrijd snel moeten vergeten en ook niet als maatstaf moeten nemen.
Deze week lekker trainen en aanstaande zondag de sportieve strijd aangaan met Spartanen!