C1 krijgt een puntje te kort

Hoi lees bopper,

op deez prachtige dag mochten uit aan de boorden van het IJsselmeer spelen tegen West Frisia C2.

met dit weer is het een genot om daar te spelen, eens een keer niet een zuid wester vanaf het IJssellake. Met de helaas verloren pot van afgelopen week gingen vol goede moed naar Enkhuizen. Het zou geen makkie worden, dat wisten we, maar toch als we geluk hadden met een gezonde dosis inzet moet het lukken.

Op het veld aangekomen leek het of we tegen senioren stonden te spelen, volgens mij kwamen er al een paar met de auto, wat een lengtes. De passen kloppen. met invallers Jesse en Rick, zij zeker de helft van de keepers lengte.. gingen we aan de bak.

West Fr was de eerste helft de betere ploeg, maar toch ze konden niet echt kansen creeren, de grootste kans kwam van ons, die ging net naast jammerlijk. Rust gingen we in met 0-0, blanco-blanco.

De tweede helft was absoluut voor ons, de ene aanval na de andere, maar elke keer net te kort om het de keeper lastig te maken. met andere woorden we waren eigenlijk even sterk.

We, de begeleiding, vond de blanco-blanco wel prima, tot er vijf minuten voor tijd, toch een balletje goed viel voor W.F. Met een mooie volley ging de bal in het net, daarna nog alles op alles gezet om die gelijkmaker er in te krijgen, maar helaas pindakaas.
De teller bleef staan in de negatieve 1-0…

Hard werken, maar geen punt, jammer, maar het was mooi om naar te kijken.