C1 haalt de eerste punten binnen

He allemaal op deez zomerse dag en dat de 11e oktober, heerlijk.

Een vreemde eend in de bijt deze keer. Een uitwedstrijd naar WIERINGERMEER, een voetbal club gevestigd op een mooi complex in Slootdorp. Op hun eigen verzoek wilden zij een keer naar de andere kante van Noord Holland.
De TOMTOM moest dus ingeschakeld worden. 1 auto had een PIMPIM in de auto, die wist prima de weg, echter, kwam het vehikel tot stilstand bij DWOW, laat dat in Wieringerwerf zijn…. iets te laat, 2 minuten voor tijd toch nog Slootdorp gearriveerd. Uiteraard zit precies de tas met tenues in deze auto, zal je net zien. Snel verkleden en hup, zonder warming up de wedstrijd aangevangen.

Wieringmeer, 3 gespeeld 1 punt en een heel slecht doelsaldo.
Valken, 3 gespeeld 0 punten, 3 x verlies met minimaal verschil (2-1, 1-0, 3-2).
Op voorhand dus eindelijk een tegenstander welk te pakken moest zijn en dat gebeurde dus. Na een 0-2 ruststand, voor ons, de tweede helft 1-2, ook voor ons. Zo kwamen we tot 1-4 winst, eindelijk de hatelijke nul weg.

De eerste helft was nog mat, maar de tweede daarentegen zagen we eindelijk hetgeen wat jullie kunnen. Heel goed jongens, ga zo door, dan komen er nog vele punten bij in de tas.
Jammer genoeg moest Marc geblesseerd uitvallen met een dikke voet, het ergste werd gevreesd, maar na een bezoek aan het ziekenhuis blijkt het gekneusd te zijn, gelukkig niets gebroken, maar toch heel vervelend vanzelf. Marc sterkte er mee. We zien je gauw weer,

Prettig weekend allemaal en jongens tot maandag,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken