C1 zet opgaande lijn door

Hoi Boppers,

De C1 zit al in een knotsgekke competitie, ook vandaag weer een knotsgekke wedstrijd.
Aantreden tegen de C3 van Always Forward. Een heel sportieve, spannende wedstrijd onder de goede leiding van Tjeerd en Bram.

Iedereen wint van iedereen, alleen Hollandia is een zwakkere broeder in de competitie. Zo ook vandaag weer, al spelend leek er geen vuiltje aan de lucht, maar toch, na een afstandschot uit het niets, toch 0-1 achter. Echter, binnen de minuut was daar al weer de 1-1. Het leek toen even beter te gaan, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong. Daarna was er weer dit typische junioren verslapping, alsof we allemaal staan te slapen en niet in de wedstrijd zitten, wat is dat toch.
Always Forward profiteerde hier heel goed van. Ze scoorden maar liefst twee in korte tijd. De ruststand dus 2-3.

De tweede helft, eindelijk het scherpe C1 van afgelopen week, wel die drang naar voren, wel controle over de bal, wel vrij lopen zonder bal, wel SKS (stoppen,kijken,spelen) En zie daar een eindscore van 6-3, de tweede helft winnen we dus gewoon met 4-0 en dat met een gezond stukkie inzet. Prima jongens, goed hersteld.

Opvallend vandaag was dat de gehele wedstrijd een fotograaf alles op de plaat vastlegde. Wat blijkt, er is een organisatie welk door heel Nederland heen teams volgt en dit vastlegd op hun wedstrijd. De organisatie VOETBAL21 heeft de volgende site: http://www.voetbal21.nl Binnenkort komen daar dus foto’s en filmpjes op van de VALKEN C1.