DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

C1 zet opgaande lijn door

Hoi Boppers,

De C1 zit al in een knotsgekke competitie, ook vandaag weer een knotsgekke wedstrijd.
Aantreden tegen de C3 van Always Forward. Een heel sportieve, spannende wedstrijd onder de goede leiding van Tjeerd en Bram.

Iedereen wint van iedereen, alleen Hollandia is een zwakkere broeder in de competitie. Zo ook vandaag weer, al spelend leek er geen vuiltje aan de lucht, maar toch, na een afstandschot uit het niets, toch 0-1 achter. Echter, binnen de minuut was daar al weer de 1-1. Het leek toen even beter te gaan, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong. Daarna was er weer dit typische junioren verslapping, alsof we allemaal staan te slapen en niet in de wedstrijd zitten, wat is dat toch.
Always Forward profiteerde hier heel goed van. Ze scoorden maar liefst twee in korte tijd. De ruststand dus 2-3.

De tweede helft, eindelijk het scherpe C1 van afgelopen week, wel die drang naar voren, wel controle over de bal, wel vrij lopen zonder bal, wel SKS (stoppen,kijken,spelen) En zie daar een eindscore van 6-3, de tweede helft winnen we dus gewoon met 4-0 en dat met een gezond stukkie inzet. Prima jongens, goed hersteld.

Opvallend vandaag was dat de gehele wedstrijd een fotograaf alles op de plaat vastlegde. Wat blijkt, er is een organisatie welk door heel Nederland heen teams volgt en dit vastlegd op hun wedstrijd. De organisatie VOETBAL21 heeft de volgende site: http://www.voetbal21.nl Binnenkort komen daar dus foto’s en filmpjes op van de VALKEN C1.

Volgende week mogen uit naar Hollandia, prettig weekend allemaal,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com