C1 boekt een dubbele overwinning

Hoi Kanjer,

Na drie wedstrijden op rij gewonnen te hebben hadden we vandaag de uitwedstrijd naar Hollandia C3. Deze ploeg staat stijf onderaan met 4 voor en 40 tegen. Op voorhand dus een makkie.
Maar toch altijd uitkijken geblazen. Waar het vooral om ging was de nul houden tegen de flink uit de kluiten gewassen Hollandianen.
Op het zwarte veld met hier en daar een kunstgrasvezel werd het eigenlijk nooit een echte wedstrijd, de ruststand van 0-2 voor ons en de eindstand van 0-3 was duidelijk, gewoon drie punten. Niks op af te dingen.

Maar dan, zoals ik zei, we boeken een dubbele overwinning. Het was werkelijk ongelofelijk hoe de jongens uit Hoorn de duels aangingen, regelmatig werden de gestrekte benen, harde tackels, shirt trekken, duwen, provoceren toegepast. Vandaag was dus het meest belangrijk, de benen heel houden. Helaas moesten toch Marc en Mitch met noppen in de benen voortijdig afscheid nemen. Helaas was de scheidsrechter niet bij machte de wedstrijd strak in het gereel te houden. Gelukkig hebben ze nog een scheids kunnen vinden dit team te fluiten.

WIJ waren WEL bij machte! Dat is de tweede overwinning van vandaag, geen enkele keer gingen onze jongens in op de provocaties, geen enkele keer teruggeschopt, geslagen. Dat op zich was een grote overwinning. Klasse jongens. De drie punten is belangrijk, maar de manier waarop prima.

Volgende week de lastig wedstrijd tegen de C1 van Woudia. Alle zeilen zullen moeten worden bijgezet. Maandag trainen, woensdag een oefenwedstrijd tegen Westfriezen C1. Klaarmaken voor de dorpsgenoten uit Westwoud.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken