Einde aan succes reeks C1

Hoi Kanjer,

Binnen 2 minuten van 0-0 naar 0-3…. dat was even een flinke pen op de neus.

We mochten vandaag thuis aantreden tegen Woudia C1 een ploeg waartegen we wat goed hadden te maken. In de beker competitie hadden we nl nogal geflatteerd met 0-5 verloren. Dat moest anders vandaag.
Na 5 wedstrijden op rij te hebben gewonnen begonnen we vol zelfvertrouwen aan deze derby. afgelopen woensdag nog Westfriezen C1, een team uit de 1e klasse verslagen in een oefenwedstrijd.
Helaas moesten we Pim en Denis missen vandaag, maar met de straatvechtertjes Rick en Jesse begonnen we toch compleet aan de match.
Al snel bleek weer dat de reuzen uit Westwoud wel een maatje te groot waren voor velen van ons en dus ook voor Rick en Jesse, maar goed, toch ging het helemaal niet verkeerd, al kregen we te kort vat op het middenveld, toch bleven we goed overeind tot de 53e minuut….. De eerste helft waren we zelfs de betere ploeg.
Maar toen, de 19e minuut van de tweede helft, een harde voorzet werd van richting verandert door een verdediger van ons en was zo onbereikbaar voor keeper Edwin. Wat er daarna gebeurde is zo moeilijk te coachen, binnen twee minuten gingen we van 0-1, 0-2 en zelfs 0-3. Dat was balen, einde wedstrijd. Dit was nl echt zo’n wedstrijd van, als er 1 scoort, heeft ie gewonnen. En dan nog 3x ook, tja, verliezen zal nooit wennen.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.