C1 redt het niet tegen fusieclub

Hoi kanjer,

Na een week vol van fusie perikelen, vandaag aantreden tegen de nr 2 in de competitie FC Medemblik C1. Het werd een hele leuke, open wedstrijd met een technisch beter Medemblik. Dit werd gecompenseerd door een hard werkend Valken.

Door een frommel goal kwamen we snel op een 0-1 achterstand, op dat moment terecht, we begonnen nogal slap aan de wedstrijd. De goal werkte wel in ons voordeel, we speelden daarna veel beter en kregen kansen op de gelijkmaker. FC Medemblik heeft een goeie keeper, hij heeft alleen een nadeel, hij is maar twee turven hoog, zo rond de 1,50 denk ik. Pim maakte daar dankbaar gebruik van door de bal van afstand over hem heen te lepelen.

Nog voor rust kwam Medemblik helaas weer op voorsprong, wederom een lob, nu echter over onze lange keeper, niet leuk natuurlijk. De tweede helft wederom een hard werkend Valken, echter een tegenstander welk ons elke keer op de counter verschalkte. Alle zeilen moesten worden bijgezet, maar het mocht niet baten. Ietwat geflatteerd liep FC M uit naar 1-3, 2-3, 2-4 en 2-5. Heel jammer, maar wel een heel leuke, sportieve wedstrijd.

De fusie club MFC – DEK zit goed in elkaar, tevreden spelers, tevreden begeleiding, tevreden ouders. iedereen bloid.

Ik hoop dat de gesprekken van afgelopen week ogen openen en uit gaat draaien op een heel mooie vereniging SVHV’10. Daar gaan we toch voor? Vanochtend ben ik met de C2 uit geweest naar ASV C1, De supporters / ouders die daar aanwezig waren denken er hetzelfde over.
We hebben zelfs al een discussie gehad over het nieuwe tenue, welke kleuren. We kwamen zo’n beetje uit op het tenue van NEC – Nijmegen met het zwart van ASV en het groen rood van de Valken.

Alle neuzen dezelfde kant op, zo kunnen we mee blijven doen met de regio, de omliggende clubs worden voor ons beiden te groot, de wet van de grote aantallen komt steeds meer in beeld. Laten we dit voor zijn…..

groeten en iedereen komende week een fantastisch SINTERKLAAS FEEST.