C1 pakt weer punten op kunstgras

Hoi Sinterkanjer,

weer mochten we vandaag aantreden op kunstgras. Ditmaal in Wognum bij de plaatselijke Spartanen. De C1 stond ons in een stralend zonnetje op te wachten. Het zonnetje ging echter snel weg en gestaag kwam sneeuwige regen oplaag, brrr.

Maar niet getreurd, de harten waren nog vol van de Sinterklaasavond, de meesten straalde nog de warmte uit het heerlijk avondje thuis, en daarnaast dus weer op kunstgras, dus geen modder zooi. De techniek moest dus weer hoogtij vieren.

Thuis hadden we al met 2-0 gewonnen van ze. Daarnaast hebben ze nog maar 4 punten gehaald uit de eerste 9 wedstrijden. Zou dus geen probleem moeten geven. Echter, het bleef wel heeeeeeel lang 0-0, onze verdediging stond samen keeper Edwin als een huis en voor en midden werd er ook keihard gewerkt, maar we kwamen er niet door. Totdat een kwartier voor tijd een hoge voorzet prima werd afgewerkt, 0-1. Eindelijk. De wedstrijd duurde nog een kwartier, maar was toen al gespeeld. Het wachten was op de tweede, die kwam echter niet.

Jongens, een dikverdiende overwinning. Heel goed gewerkt. Met 15 punten uit 10 wedstrijden bezetten we nu de 6e plaats. Volgend week nog Andijk en dan hebben we (waarschijnlijk) winterstop.

Vanaf januari moeten we een gooi gaan doen naar minimaal de derde plaats, dat moet lukken.

Prettig weekend,

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken