DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

C1 oefent op kunstgras

Hallo, eindelijk weer een wedstrijd.

Ook in Spanbroek een prachtig spik en span kunstgrasveld. Grote voordelen zo’n veld in zo’n kwakkelwinter. Waar wij ons thuis zitten te verbijten met hier en daar een training de bollenschuur, kunnen deze verenigingen al volop trainen.
Wie weet krijgen wij ook nog eens deze luxe…..

Het werd een mooie wedstrijd. Beide teams draaien middenmoot in de 2e klasse en waren ook nu aan elkaar te wagen. De eerste helft was voor ons, ondanks de vele wisselingen in het veld ( doorwisselen i.v.m. inpassen nieuwe spelers ) werd er toch heel leuk gespeeld. De jongens pakten het goed op. PRIMA.

We gingen rusten met een 0-1 verdiende voorsprong, mooi uitgespeelde goal. De tweede helft was anders. VVS had het beste van het spel en conditioneel liepen we steeds meer achter de feiten aan. Dit resulteerde in een verdiende 1-1 halverwege de tweede helft. VVS nam snel een inworp, voordat we de organisatie hadden staan. Jammer.
Daarna leek de wedstrijd af te stevenen op een verdiende 1-1. Daar konden we beiden mee leven. Tot een paar minuten voor tijd, de bal via de hand vrijgespeeld werd en ja…. 2-1. Iedereen zag het, behalve degene die het zou moeten zien.
Jammer, maar we hebben lekker weer even aan het spelletje mogen ruiken. In het zonnetje, wat wil je nog meer en op een mooi complex, de verbouwingen in de kleedruimtes zijn nog druk gaande, maar het ziet er al mooi uit.

Jongens als het weer zo blijft krijgen we maandag weer de kans op het veld te trainen, zo niet zullen we een poging doen op het handbalveld.

Plezier allemaal,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com