DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

C1 wint nipt van Wieringmeer C1

Hoi kanjer,

1-0, meer heb je niet nodig om 3 punten in eigen huis te houden.
Op een zonovergoten Valken complex trad vandaag de Valken C1 aan tegen de vreemde eend in Westfriesland-voetballand WIERINGERMEER C1.

Vreemde eend, maar wel een super sportieve eend. Wieringmeer, een mooie club uit Slootdorp speelde haar wedstrijden altijd ‘aan de andere kant van Noord Holland. Den Helder en omstreken. Dit jaar hebben zij met de hele jeugd vereniging besloten een keer in te schrijven in het Westfriese gedeelte.

Voor hen leuk, maar ook voor ons leuk om een keer tegen hen te spelen. Vooral omdat het een leuke, sportieve, gewoon gezellige dorpsclub is.

Voor de scheids vandaag dus geen vuiltje aan de lucht. Na elk fluitsignaal geen gemopper, geen misbaar, gewoon lekker ballen en accepteren. Bij de Valken is dit al normaal Kanjer gedrag, en als je dan twee teams hebt die gewoon komen om te voetballen en niets anders dan is dat SUPER, een heerlijk gevoel geeft dat.

De wedstrijd zelf dan. op zich was 0-0 een juiste uitslag geweest, alhoewel Valken met name de tweede helft ‘het goed hadden staan’.
Keeper Edwin deed heel goed mee, dus echte kansen konden withemden niet creeren. de Valken daarentegen wel. Door een slippertje achterin en heel goed doorzetten door onze voorwaartsen konden we er toch eentje inprikken, 1-0 dus en daar bleef het bij.

Jongens gefeliciteerd met het resultaat en bedankt voor deze super sportieve wedstrijd.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 09-03-2024
Ochtend
Veronique/Ahmed Alkadro
Middag
Brady Opmeer/Maarten van Warmerdam

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Nobi Jonker, 02-03 (40 jaar)
Maaike Haijma, 03-03 (16 jaar)
Margreet van Dulmen, 04-03 (54 jaar)
Majel Langedijk, 04-03 (24 jaar)
Morris Laan, 05-03 (20 jaar)
Dieuwertje Karsten, 06-03 (39 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com