Valken 3 verslagen door Vada 3

Ja eindelijk was het dan zover, er kon weer gevoetbald worden met een mooi zonnetje erbij en dan de derby, we waren gebrand op een goed resultaat zeker na de vreselijke nederlaag tegen de nr 11 Andijk werd het tijd om iets rechts te zetten

Om 12 uur was het dan zover, we mochten beginnen tegen de rode rakkers van het 3e van ASV, hoop bekenden dus wel leuk.

Nou het begon vrij goed, na een paar mooie aanvallen was het dan zover onze Koos zorgde al snel na een mooie run voor de 0-1 wat op dat moment niet eens onverdiend was, maar niet veel later liet de scheidsrechter zich gelden en kreeg ASV een penalty wat zeer discutabel was. Helaas Remco Raven bleef cool en het was 1-1 geworden, op dat moment balen omdat het niet geheel verdiend was. Helaas kregen wij geen penalty aan onze kant aangezien Ed een duw in de rug kreeg, al moet ik zeggen dat dit een licht vergrijp was maar ja aan de andere kant ging ie ook erg makkelijk op de stip, aan het eind van de 1e helft ging het helaas mis en werd het nog 2-1 voor de mannen van ASV

Wat een dooie mus allemaal maar goed er kwam nog een helft aan, maar we weten ook dat we altijd de 2e helft het een stuk minder doen en dat zou deze keer niet anders zijn

De ballen vlogen om de oren van onze keeper Borrelmans, helaas kon hij er maar weinig aan doen, al snel kwam de teller uit op 6-1 en ja niet best als je bedenkt dat we 3 goals tegen kregen uit een corner, ik snap er niets van waarom het altijd maar weer mis gaat in de 2e helft, hopelijk word het komend weekend beter, we spelen dan tegen KGB waar we net voor de winterstop 1-1 gelijk speelde en zeker hadden moeten winnen, mochten er mensen zijn die met een bus supporters heen willen nou we beginnen om 12 uur op het veld van KGB in Bovenkarspel