KNVB NIKE jeugdvoetbaldagen, ook dit jaar weer

Meld je aan voor de KNVB Jeugdvoetbaldagen!

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in Nederland plaatsvinden.

Je kunt kiezen uit een programma van drie, vier of vijf dagen dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers en gevarieerde trainingsvormen kent met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit. En keepers krijgen vanzelfsprekend hun eigen, specifieke training.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue (dus shirt, broek, kousen), maar ook een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je mee thuiskomen!

Programma driedaagsen

Het programma duurt elke dag van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten waar vele fraaie prijzen zijn te winnen. Daar tussen wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd en is er tijdens het voetbalprogramma volop sportdrank beschikbaar.

Leeftijden

Alle jongens en meisjes, wel of geen lid van de KNVB, die geboren zijn in de jaren 1995 t/m 2000 kunnen zich inschrijven.

Deelnemerskosten

De kosten van deelname bedragen ongeveer € 79,50 voor de driedaagsen. Voor een overzicht van de kosten van de overige voetbaldagen kijk je op het landkaartje in jouw district door erop te klikken. Betalen kan via de machtiging die op de KNVB site staat. Via een PDF-document die je moet downloaden, invullen en versturen naar het juiste district. Mét handtekening van de ouder of begeleider.

Snel inschrijven

Op de KNVB site vind je straks alle accommodaties, inclusief plaats en data, alsook andere belangrijke informatie. Inschrijving is mogelijk tot 1 juni 2009. Vanwege het succes van de afgelopen jaren adviseren wij je snel in te schrijven. Dan weet je zeker dat je komende zomer van de partij bent…en let op! – er zijn districten die in andere perioden de KNVB Voetbaldagen organiseren.

Na inschrijving en betaling ontvang je een schriftelijke bevestiging van het betreffende district voor deelname aan de KNVB Voetbaldagen. Om je aanmelding goed te kunnen verwerken en zodoende teleurstelling te voorkomen, graag alle benodigde velden van het inschrijfformulier invullen.

www.knvb.nl/voetbaldagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Claudia Kors, 15-06 (29 jaar)
Gerard Koster, 16-06 (59 jaar)
Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken