ORANJE GEVOEL BIJ DE D’s

Hallo Kanjers,

was dat even feest, het jaarlijkse uitje van de D-Pupillen, net als vorige jaar naar een wedstrijd van de toppers van Nederland.
Vorig jaar een oefenwedstrijd voor het EK, nu een echte kwalificatie wedstrijd voor het WK, volgend jaar in Zuid Afrika.

’s Avonds om kwart over zes verzamelde alle kanjers in oranje gekleed, met pruiken, schmink en mooie brillen zich bij het Valken terrein.
GEEN 1 APRIL, hier en daar werd nog ietsiepietsie getwijfeld, maar nee, het was echt waar.

Om half zeven kwam de ORANJE bus voor rijden, 49 man (en vrouw) erin en hop met een gang naar de Amsterdam Arena.
Even ruim half acht waren we er al en gingen met de hele groep richt ZUID J, voor de begeleiding was dit even spannend, hoe hou je 50 man bij elkaar in een mensen massa van duizenden, die allemaal dezelfde kleur kleren aan hebben. Gelukkig ging alles goed.

In het stadion hadden we ere plaatsen, de eerste drie rijen achter de cornervlag (wel tweede ring) maar precies bij de goal waar in de eerste helft de drie goals vielen. TOPPERTJE.

De tweede helft werd wat zakelijk, maar wel heel goed uitgespeeld en nog een goaltje toe. Gelukkig hadden onze pupillen oog voor alles en nog wat. Er was voldoende te beleven en te zien.
Na de wedstrijd gewacht tot het stadion leeg was, daarna snel naar de bus en de terugreis aangevangen, hoezo slaperig, niets daarvan, de mannen bleven praten, zingen, lachen. Beregezellig allemaal,

KANJERS, het was een topper ! HARTSTIKKE bedankt voor jullie enthousiasme, gezelligheid, oranje kolder, vlagwerk, snipperwerk. Wij en de mensen om ons heen hebben er van genoten.

Een echte kanjervereniging in de Arena.

Super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken