C1 kansloos tegen de koploper

Hoi kanjer,

Woudia C1, de te kloppen koploper dit seizoen. Dat het moeilijk zou worden wisten we al. Al vele jaren spelen we op toernooien, competities en oefenpotjes tegen deze jongens uit Westwoud. En ook vele jaren krijgen we klop van ze, met hier en daar een puntje voor ons.

Een sterk team waar we niet tegen opgewassen zijn. Voor de wedstrijd begon de jongens aangespoord om vooral sterk en supergeconcentreerd aan de wedstrijd te beginnen, een paar jaar terug stonden we na 25 seconden al 1-0 achter.

De mannen hadden goed geluisterd. Woudia had het beste van het spel, maar ze kwamen er nagenoeg niet door, totdat er toch een paar foutjes (concentratie verlies) gemaakt werden. Hier maakte Woudia dankbaar gebruik van. Binnen enkele moment 2-0 achter.
Maar toch, tevreden rusten, we hadden er alles aan gedaan het ze zo lastig mogelijk te maken.
De tweede helft was van ons kant veel minder, we gingen weer terug in ons spelletje van ‘als de bal’ maar weg is, knal naar voren en ja daardoor veel balverlies.
Gelukkig was Woudia niet zo scherp meer, de eindstand van 3-0 was dikverdiend, maar, m.n. de eerste helft hebben we laten zien dat door een gezond stukkie inzet er lekker gespeeld kan worden.

Maandag weer lekker trainen, woensdag niet, we spelen nl donderdag de eerste wedstrijd voor de W.F. cup.

groeten, prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken