Negenklapper voor de F5

Negenklapper voor F 5

Na een heldhaftige wedstrijd stapten de F 5 van Valken weer als winnaar van het veld
ditmaal was Spartanen uit Wognum verslaanbaar
Direkt na de aftrap trok het team van de Valken ten aanval
het ene schot na het andere werd op het doel geschoten
8 minuten hield de verdediging van de Spartanen stand maar toen maakte Maarten Koster een voorzet die door Salem Braas in het doel geschoten werd. 1-0
Toen was de ban gebroken en kon de teller aan het werk. De opdrachten van de coach waren goed in het hoofd geprent want ondanks dat hij ziek thuis was speelden de spelers goed samen. Stan (die het tweede doelpunt maakte), Maarten (goed voor 3 1/2 doelpunten!) en Salem waren steeds gevaarlijk; Daan(2 doelpunten) een Derk (1 1/2 doelpunt) heersten op het middenveld en pakten steeds de bal van de Spartanen. Achterin hield Ryan de bal keer op keer tegen. Er was nog een keeper mee, Jorn, maar die kreeg in de eerste helft maar één bal. In de tweede helft voetbalde hij als een van der Sar mee vanaf de middenlijn. Bij de penaltiesserie, die met 6-1 gewonnen werd toonde hij zijn klasse.