Witte shirten liggen de C1 niet

Hoi kanjer,

witte shirten, daar hebben wij (C1) wat tegen. Verlies tegen Always Forward, verlies tegen Woudia en vanavond verlies tegen RKEDO C1.
Allemaal witte shirten, brrr

Voor de Westfriesland Cup, lekker weertje, we wisten dat het een pittige avond zou worden, maar toch met frisse moed gingen we de wedstrijd in.

RKEDO werd de eerste minuten duidelijk overdonderd door onze dadendrang. De eerste minuut, jawel druk naar voren, opjagen, overtreding en jawel, een penalty. Dat is nog eens een start, na 1 minuut 1-0 voor, dat beloofd wat.

Al snel werd echter het verschil duidelijk, zij 1e klasse bovenin meedraaiend, kregen steeds meer vat op de wedstrijd en wij moesten knokken om ze bij te blijven. Het lukte met veel kunst en vliegwerk om de schade beperkt te houden. Wel werd de ruststand bereikt met een 1-2 achterstand. Dat biedt perspectief dachten we…… totdat, 1 minuut na rust al de 1-3 viel, toen knakte er wat.

Hier en daar werd er nog gestreden, maar te kort om de jongens uit De Goorne dwars te zitten, gestaag vergroten zij de voorsprong, de flinke eindstand van 1 tegen 8… kwam daardoor op het bord te staan. Iedereen baalde als een stekker natuurlijk, al mis je de voetbalkwaliteiten dan zal je de strijd op moeten pakken en ze aan alle kanten dwars zitten, helaas werd dat niet ingezien door velen van ons.