DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: zat. Simone Hand (06-15211021), zon. Frank Hand (06-53890680) Agenda: Vrijwilligersavond 12 april Programma: handbal | voetbal Uitslagen: handbal | voetbal

Witte shirten liggen de C1 niet

Hoi kanjer,

witte shirten, daar hebben wij (C1) wat tegen. Verlies tegen Always Forward, verlies tegen Woudia en vanavond verlies tegen RKEDO C1.
Allemaal witte shirten, brrr

Voor de Westfriesland Cup, lekker weertje, we wisten dat het een pittige avond zou worden, maar toch met frisse moed gingen we de wedstrijd in.

RKEDO werd de eerste minuten duidelijk overdonderd door onze dadendrang. De eerste minuut, jawel druk naar voren, opjagen, overtreding en jawel, een penalty. Dat is nog eens een start, na 1 minuut 1-0 voor, dat beloofd wat.

Al snel werd echter het verschil duidelijk, zij 1e klasse bovenin meedraaiend, kregen steeds meer vat op de wedstrijd en wij moesten knokken om ze bij te blijven. Het lukte met veel kunst en vliegwerk om de schade beperkt te houden. Wel werd de ruststand bereikt met een 1-2 achterstand. Dat biedt perspectief dachten we…… totdat, 1 minuut na rust al de 1-3 viel, toen knakte er wat.

Hier en daar werd er nog gestreden, maar te kort om de jongens uit De Goorne dwars te zitten, gestaag vergroten zij de voorsprong, de flinke eindstand van 1 tegen 8… kwam daardoor op het bord te staan. Iedereen baalde als een stekker natuurlijk, al mis je de voetbalkwaliteiten dan zal je de strijd op moeten pakken en ze aan alle kanten dwars zitten, helaas werd dat niet ingezien door velen van ons.

Witte shirten…. brrrr

Niet best, maar goed, we zien het als een leermoment, volgende keer beter, volgende week dinsdag uit naar VVS’46 hebben we wat goed te maken.

ALLEMAAL HELE FIJNE PAASDAGEN EN, voordat je aan de eieren begint, zaterdagmiddag eerst nog naar het voetbalveld, 17.00 uur VALKEN 1 aanmoedigen voor de hoognodige punten.

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-03-2024
Ochtend
Ati/Mike de Meijer
Middag
Finn Stapel/Jelle Uhlenbeck

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Finn Stapel, 24-02 (13 jaar)
Amber Hooijboer, 25-02 (21 jaar)
Jeroen Goedhart, 26-02 (33 jaar)
Cees Ruijter, 28-02 (66 jaar)
Ilse Wagemans, 28-02 (17 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com