C1 pakt drie punten in bekerstrijd

Na het debacle van vorige week, nu een puike partij in Spanbroek tegen de lokale VVS’46 C1.

Eerder in februari een oefenpotje op het kunstgras, toen waren zij de betere. Nu waren we ook gewaarschuwd door de 5-1 winst op Always Forward van de oranje hemden.

Maar, van begin af aan zaten we er bovenop, super geconcentreerd en hard werkend bleven we veel in balbezit en zetten we de tegenstander goed vast. Onder de bezielende leiding van de voorzitter van de scheidsrechter commissie kwamen we voor rust op een dik verdiende 0-2 voorsprong.

De tweede helft was andere koek, VVS kwam duidelijk in het veld met een andere instelling, met een voorhoede van 4 man joegen ze nu ons op. Dit resulteerde al snel in de 1-2. Gelukkig kwam de rust terug bij ons en wisten de een na de andere aanval af te slaan. Halverwege de tweede helft prikten we zelfs de 1-3 binnen.

Hierna werd de wedstrijd hardwerkend uitgespeeld, kansen over en weer, maar de 1-3 bleef staan.

Super uitslag, we doen weer mee in de poule.

Volgende week is Always Forward aan de beurt.