C1 houdt ALC achter zich op de ranglijst

Hoi Kanjer,

vandaag een strijd om de 4e plek in de competitie, wij staan 2 puntjes voor op de concurrent ALC, minimaal gelijkspel was dus de opdracht.

Op het mooie, rustige zelfs rustieke voetbalcomplex van de Abbekerkers werd het een mooi potje.
Als snel hadden wij het initiatief, maar de voorwaartsen van ALC waren sterk aan de bal en, ondanks dat ze kleiner waren, slimmer in het lijf tegen lijf gevecht. Maar toch, keeper Edwin kreeg nagenoeg geen moeilijk bal te verwerken. Achterin stond het goed.

ALC speelde 4-4-2, dat gaf wel wat verwarring bij onze laatste linie, maar ze hielden goed stand. De ruststand 0-0 was verdiend, gezien de ranglijst aan elkaar te wagen! Dat bleek ook in de wedstrijd.

De tweede helft was duidelijk voor ons, dit resulteerde in een mooie 0-1 voorsprong. Daarna nog wel enkele kansen, maar die werden niet benut. De wedstrijd leek af te stevenen op de 0-1 overwinning voor ons, echter, een penalty, ja je kunt hem geven, maar was zwaar bestraft.
Vlak hierna een mooie uitbraak van Mitch, alleen op de keeper af….. afgefloten, buitenspel, de grens zijn vlag bleef omlaag. Jammer ALC mocht vandaag niet verliezen….

Maar goed, tis maar een spelletje, we hebben lekker gespeeld, de lucht was blauw, fris windje in een mooie rustieke omgeving.

Jongens morgen succes tegen het KOGGENELFTAL, 11.00 vertrekken, richting Berkhout. 12.00 uur spelen en daarna weer snel naar het Valkenterrein waar het 1e speelt tegen Berkhout.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken