A.s. zondag PENALTY BOKAAL E en F pupillen

Finale Penalty reeksen voor de pupillen van S.V. de Valken,

Hallo kanjer,

De E en F pupillen mogen al jaren na iedere wedstrijd die ze spelen een penalty nemen. De goalie van de tegenstander doet er alles aan om de goed ingeschoten ballen tegen te houden. Toch gaan er, uiteraard, vele ballen keurig de goal in. Zo kan het gebeuren dat een team wel eens verliest, maar daarna wel de penalty reeks wint ! Dat geeft toch een goed gevoel, “we hebben we gewonnen met penalty’s”.
De coach van elk team heeft het hele seizoen bijgehouden welke speler de bal erin schoot. Elke twee meest scorende penaltynemers mogen aan het einde van het seizoen meedoen aan de PENALTY-FINALE-DAG.
Deze dag is ZONDAG 3 mei a.s., vóór de laatste thuiswedstrijd van de Valken 1.

De winnaars (de coach geeft door wie dat zijn) worden om 12.30 uur op het Valken terrein verwacht. Om 13.00 uur zullen de kanjers op het A-VELD laten zien hoe ze de penalty’s er alle weken in schieten. Ze staan dan tegenover talentvolle keepers uit onze eigen vereniging.

Uiteraard verwachten wij dat hier veel supporters bij aanwezig zijn, vaders, moeders, broers, zusjes, opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en ga zo maar door.
Elk aanwezig kind krijgt bij de ingang een lootje, hieruit trekken we 1 winnaar, die een prachtige BAL wint, om de hele zomer mee te oefenen voor de penalty’s voor volgend jaar.

Allemaal nog goed oefenen en veel succes komende zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken