Valken 2 verslaat HSV Sport

Op het sfeerloze complex van HSV Sport in Hoorn hebben de mannen van Valken 2 een 1-3 overwinning geboekt.

De 1e helft werden wij volledig van de mat geveegd, maar door een aantal knappe reddingen van David en een verdediging die alle ballen wist weg te rammen hielden wij de 0. Kortom, hotseknotsebegoniavoetbal.

In de rust even besproken dat wij van achter uit meer door moesten schuiven, de linies korter en compacter spelen. Op papier konden we de einduitslag al invullen als deze formule uit zou pakken.

De 2e helft was nog geen 5 minuten oud en Jos die de 0-1 er in wist te prikken, de 0-2 lag er na 10 minuten in door Joost. Daarna Jos nog binnenkant paal eruit…. Maar toen, o ja, het was Jeen die het voor elkaar kreeg om een bal die al op de doellijn lag, naast de goal te schieten, huuuuh. Enfin, de 0-3 zat er niet veel later in en de wedstrijd zat op slot.

De mannen van HSV Sport waren gefrustreerd en trapten zo nu en dan na, het was dus de taak om hoog te springen. HSV Sport kreeg nog een penalty die onze David wist te pakken. In blessuretijd viel nog de 1-3.

Wij bedanken Timo Groot als interim coach/technische man voor zijn inspanningen van de afgelopen maanden.