Valken 3 hebben de smaak flink te pakken

Wat jammer wat jammer dat het seizoen nu al is afgelopen of zo goed als, anders waren we wel titelkandidaat nr 1 geworden zoals de laatste duels gespeeld worden

Vandaag eindelijk weer eens voetballen tegen een team wat lager dan ons op de ranglijst staat, dat is niet zo moeilijk aangezien we helaas slechts 11e staan

het begin was niet al te best en we kwamen met 1-0 achter nadat Mattie een 1 op 1 situatie op zeep hielp, daarna nog een paar goede kansen voor ons, maar Erwin L strapte uit en schoopte letterlijk de onderkant van zijn schoen naar de klote, de bal kwam bij de tegenstander terecht en een 2-0 achterstand

Beste mensen dan zie ik u denken waarom de titel Valken 3 heeft weer de smaak flink te pakken, dat kwam omdat ons team weigerde om bij de pakken neer te zetten. Wat vooral opviel was dat er zeer hard gewerkt werd, mijn complimenten ook voor de voorroede, die de verdediging goed onder druk zette en goed liepen.

Mattie na een paar goede kansen kwam helemaal in vorm, hij scoorde via een mooie schuiver de 2-1 en niet veel later scoorde hij via een mooie lob de 2-2 verder had ik nog een afstandschot die net gemist werd en zo gingen we met een 2-2 stand de rust in

We begonnen nog geen minuut in de 2e helft en mistte Matthijs M een dot van een kans door voor open doel te missen, gelukkig hadden we ook nog Mattie in het team dat de 3-0 scoorde helaas net geen zuiver hattrick.

Niet veel later scoorde Matthijs alsnog en kon hij net de bal onder controle krijgen waaruit de 4-0 ontstond voor mij gevoel was deze kans moeilijker, maar hij keek hoe zijn maatje Mattie het vandaag deed, de makkelijkere kansen missen en de moeilijkere raken.

verder scoorde bijna Mattie zijn 4e treffer maar helaas via de keeper belande de bal op de lat, verder had Koos een mooie schuiver die er net uit gehaald kon worden door de keeper.

Aan het eind had Matthijs Q nog een goede kans helaas kwam hij net snelheid te kort.

Zo toch weer de 3 punten en hebben we gewoon pech dat we de laaste wedstrijden tegen de top van de competitie moesten spelen helaas is het niet anders, hopelijk volgende week een goede afsluiting tegen Moc