C1 redt het niet tegen de nr 2 FC Medemblik

Hoi kanjer,

Vol goede moed vertrokken naar de fusie-club FC Medemblik, een nieuwe ingang, nieuwe kleedruimtes, het begint er op te lijken.

Op de een of andere manier hebben wij altijd moeite met de Medemblikkers. Thuis al verloren, nu wederom aan de verkeerde kant van de streep, nul punten.

De eerste helft ging nog prima, we kregen veel kansen en zelfs goals, 0-1 voor, 1-1, 1-2 voor, 2-2, 3-2. De goals die we tegen kregen werden te makkelijk weggegeven, de goals die we maakten, wil ik met name de tweede nog even aanhalen, een fantastische uithaal van Marc van zo’n dertig meter, SKITTEREND gewoon, gaat vader een keer niet mee…. Prachtig Marc.

3-2 met de rust dus, FC Medemblik zag de bui al hangen, zij spelen nl, naar hun eigen zeggen altijd eem matige tweede helft. Aangezien wij daar ook wat van kunnen zou het dus een saaie 2e helft worden.

We begonnen redelijk, twee, bijna niet te missen kansen, werden dus toch om zeep geholpen, dit betekende niet een 3-4 voorsprong, maar daarna heel snel de 4-2, 5-2, 6-2, 7-2…. moedeloos stonden we langs de kant en in het veld.

Binnen 20 minuten een collectief falen, 4 goals tegen en de manier waarop, hulde aan FCM, maar wel heel knullig van onze kant, maar goed, tis maar een spelletje. Dit had niet zo gemogen.

Donderdag spelen we een oefenwedstrijd tegen Hollandia C2, een niet mis te verstane tegenstander. Ze kunnen de borst nat maken, wij hebben wat goed te maken, een slechte generale.. laten we het daar maar op houden.