Gefeliciteerd: Kees van der Jagt!

Vanaf eind oktober stond ie bovenaan en ook in de laatste speelronde is daar geen verandering in gekomen: Kees van der Jagt is de terechte winnaar van DeValken.competitie, editie 2008-2009.

Met een laatste score van 5 punten komt hij totaal op 135, 4 punten meer dan Peter Haars die op de laatste speeldag stuivertje wisselt met Edwin van der Rol. Laatstgenoemde komt uiteindelijk op 130 punten.

Nummer 4, André Bleeker, is de winnaar van deze speelronde. Hij stijgt nog even snel van stek 7 dankzij een goede weekscore van 8 punten. Zijn totaal is 139 punten, 2 punten meer dan Ben de Vries. De KSV-er zakt hierdoor nog een plaatsje.

Ook Doelman Dekker moet 1 positie inleveren ten opzichte van vorige week. Met 126 punten is hij nummer 6. Eveneens 126 punten voor ‘lucky’ René Bleeker. De tweevoudig oud-winnaar eindigt deze editie als 7e. Nummer 8 tenslotte is Theo Visser die Nel Dop 1 puntje voor blijft. Visser eindigt op 122.

Onderin: de rode lantaarn is als verwacht voor Piet Boon. Dankzij zijn – per ongeluk – 0-0 inschrijfformulier pakt ie toch nog een troostprijs. Hij eindigt op 61 punten, 6 minder dan Michel Haring.

Jan de Jong pakt deze editie de Jokerprijs dankzij de degradant WBSV. Met 50 punten heeft hij er weliswaar net zoveel als André Bleeker, maar Jan heeft zijn formuliertje eerder ingevuld.

Kees van der Jagt pakt naast de hoofdprijs ook nog de uitslagen prijs. Erick Bunck heeft 15 uitslagen goed, net als Kees en zijn formulier eerder ingevuld. Echter, de Avenhorner weigerde te betalen, dus de prijs is voor Kees.

De laatste prijs: de toto-expert gaat naar Theo Visser. De scheids- en grensrechter uit Venhuizen voorspelde 82 totootjes goed, 5 meer dan Ben de Vries en Sjaak Vroling.

We zullen zo snel mogelijk de prijsverdeling bekend maken en tot overhandiging van de eurootjes overgaan.

Tot volgend seizoen voor alweer de 8e editie van het leukste totospel op de Nederlandse voetbalvelden…. tenzij: Zie de poll.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken