C1 blijft steken in de achste finale

Hoi kanjers,

de laatste officiele wedstrijd, vanavond uit naar Grasshoppers C1. voor de Westfriesland cup.
Zij eerste in de poule, wij als derde uit de voorronde.
Zij kampioen met heel veel doelpunten voor, en een enkele tegen. Wij vierde geworden na een wisselend seizoen.

De wedstrijd op het prachtig vernieuwde complex in Hoogwoud werd een super sportieve wedstrijd met een uitblinkende keeper Edwin.
De ruststand op het bord 1-0 in het voordeel voor de thuisploeg was op zich verdiend, zij hadden de strakke wind mee de eerste helft wat voor hachelijke situaties zorgde. Maar de 1-0 bleeft knap staan.

De tweede helft was lang voor ons, de wind was wat afgezwakt wat beter voetbal mogelijk maakte. Maar toch bleef het uitkijken voor de counters van de groenhemden.
Daar was er weer zo een, een strakke voorzet, een sliding van een verdediger een hop, jawel 2-0, eigen goal….. tja, balen, wat ga je doen, koortsachtig overleg met tussen de coaches en besloten, met nog 10 minuten te gaan om 1 op 1 te spelen, de laatste man naar het middenveld.

Tja, je wilt wel eens wat, nog geen drie minuten later was het 4-0…. ja daar sta je, lege handen, geen punten, geen ronde verder. over en uit. vlak voor tijd zelfs nog de 5-0 erin.

Dit was het dan, een wisselvallig, typisch C-junioren seizoen met ups en downs, veel winst, maar ook flinke verlies partijen. typisch C-junioren.

Komende weekend nog in touw op ons eigen toernooi – uit naar Spirit, dat wel. Nu maakt het even niet uit jongens, de grote uitslagen mogen. elk doelpunt levert centjes op voor het goeie doel. dus maak er veel, altijd eentje meer dan de tegenstander uiteraard.