De bal rolt weer!!!!

Na een zomerstop van enkele (lange) weken was het voor de selectie weer tijd om de beentjes (en buikspiertjes) te strekken.
Na een week van training was het zaterdag (gisteren) en zondag (vandaag) tijd om te zien in hoeverre iedereen was, zowel voetballend als conditioneel.
Gisteren was groep één aan de beurt tegen Woudia en vandaag moest groep twee tegen WSW van onze welbekende Cees Boon.
De wedstrijden waren natuurlijk om te zien wie wat kan en waar men staat op conditioneel vlak.
Aan scorebordjournalistiek doen we niet anders was het wel erg vervelend geweest na de 6-2 nederlaag tegen Woudia!
Nee, de hoofdtrainer was dik tevreden over het vertoonde spel en hoe de nieuwe spelers zich staande hielden.
Een eerste helft die afgesloten werd met een 2-1 achterstand waar een voorsprong dik verdiend zou zijn! Een tweede helft waarin Woudia sneller doorschoof en de spitsen van Valken de kansen niet afmaakte resulteerde uiteindelijk in een 6-2 nederlaag.
Vandaag (zondag) was het de beurt aan groep twee en die mochten naar het prachtige Wijdenes om het tegen de plaatselijke voetbalclub WSW op te nemen.
Na 90 minuten een 1-3 stand op het scorebord en daar kwam WSW aardig mee weg. Nieuwe spelers en een nieuw systeem maakte het soms best moeilijk, maar men pakte het, net als gisteren, goed op en werd er een acceptabel potje voetbal op de mat gelegd.
Maandag weer trainen en dan woensdag met een groep richting DWOW voor de volgende vriendschappelijke wedstrijd.
De eerste stap is gezet en ondanks dat er nog vele gezet moeten worden is het begin positief te noemen!!