‘Samen met de bal en fluitist’

Jazekers, nog even en ook de amateurvelden stromen weer vol met enthousiaste voetballers die samen met de bal en de fluitist er weer een gezellige sportieve sfeer van gaan maken!

Als scheidsrechter leid je de wedstrijd in goede banen. Jij kent de regels als geen ander. En je zorgt ervoor dat iedereen ze naleeft. Op het moment dat dat niet gebeurt, grijp je zelfverzekerd in. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Daardoor kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Ook scheidsrechter worden? Meld je onderaan deze pagina aan voor een cursus! Wil je meer weten over de verschillende scheidsrechterscursussen die de KNVB jou te bieden heeft? Kijk dan bij het cursusoverzicht.

Weet je al welke cursus je wilt volgen? Kijk dan of er binnenkort een cursus bij jou in de buurt van start gaat. Je kunt jouw gegevens ook hieronder invullen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over waar en wanneer de cursus van start gaat.

Wil je graag meer informatie? Het e-mailadres is scheidsrechterswinnen@knvb.nl. Of bel naar het district waarin je woont:

District West I: 020-4879130

Natuurlijk kun je altijd kontakt opnemen met je eigen club!

Met sportieve groeten,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken