B1 moet punten in de Streek laten

Helaas,
Na de oorwassing van afgelopen week gingen we vandaag vol goede moed naar de Zouaven. Zondagmiddag 14,30 uur spelen, dat is even wennen, maar goed het was mooi weer, goed veld, mooie tegenstander.

En ’s ochtends even de tijd om een mooie wedstrijd van de Bjunioren 2 te bekijken. Die gingen met een heel goed resultaat aan de haal tegen de Hollandianen uit Hoorn. Met, vooral de eerste helft, goed spel wonnen ze met 4-3. Top jongens.

De B1 heeft er nu 4 gespeeld, zero points…, maar het is best wel genieten. We spelen helemaal niet slecht en hebben al pittige tegenstanders gehad. Vandaag ging het mooi gelijk op, alleen hadden zij voorin hele rappe mannetjes staan, waar we de handen vol aan hadden. We gingen rusten met een 2-1 achterstand. We begonnen matig, maar pakten het na 10 minuten heel goed op en speelden een zeer leuke partij op de groene mat. De tweede helft was het iets minder, maar toch kansen over en weer. Die van ons gingen er niet in, en van de Z. wel. Een kwartier voor tijd stonden we zelfs 5-2 achter.
Een omzetting van 1 op 1 achterin, 3:4:3 spelen viel goed uit, het stond vrij snel later 5-4… toen, toch weer twee snelle counter 7-4. Het bekertoernooi voor ons zit erop.

Vandaag vooral genoten van een zeer sportieve wedstrijd van beide kanten met een goede scheidrechter. TOP.

Woensdagavond, de laatste oefenwedstrijd, thuis tegen Spirit B1. Daarna, de maandag erop gaat het voor het echie. Uit naar de Beemster B1.

Ik vertrouw erop dat we met deze hele B-groep een mooi jaar in het vooruitzicht hebben!