Prima oefenpot als laatste voorbereiding op de competitie

Voor het laatste beker-oefenduel brachten de helden gisteravond een bezoek aan VVS ’46 in Spanbroek. Daar wachtte het 6e elftal van de plaatselijke oranjehemden ons voor de afsluiting van deze groep. HSV Sport 3 is vliegend door: 3 gespeeld 9, dan Westfriezen 8, 3 – 6. De helden en VVS stonden nog puntloos onderaan, waarbij ons doelsaldo iets minder ongunstig was dan dat van de gastheren.

Vandaag geen Jan, Dennis Dup., Arthur en Joost. Voor hen was 1 vervanger opgetrommeld, Erwin de Jong mocht gisteravond zijn officiële debuut maken bij het 4e.

Op verzoek van de uitstekend leidende scheidsrechter beginnen we ook vandaag weer zonder warming-up aan de wedstrijd. Het wordt al sneller donker, dus het eerste fluitsignaal wordt om 10 voor 7 gegeven.

De helden komen goed uit de startblokken maar de echte scherpte ontbreekt voor de goal. Inzetten van John, Martin en Ben treffen geen doel. Het eerste kwartier is voor Valken maar daarna krijgt de thuisploeg de overhand. De bonkige spits is balvast. Om hem heen veel beweging en vanuit het middenveld komt veel ondersteuning.

Dennis heeft al een paar keer reddend moeten optreden. Soms heeft ie zelfs een engeltje tegen de paal aan staan. Maar na een half uur voetbal is het zelfs voor hem niet meer te redden. De thuisploeg krijgt een terechte pingel na een overtreding op de spits die alleen voor de keeper komt te staan. De strafschop wordt feilloos in de hoek geschoten.

Valken kan niets terugdoen en er wordt gerust met een 1-0 stand. Na de korte pauze gaat Valken in het 2e bedrijf beter spelen. De 1-1 na een kwartier is een terechte beloning. De voorzet van Ben vanaf links, Rowan komt goed binnenlopen en hoeft alleen zijn voet er tegenaan te zetten. Hierna golft het spel heen en weer maar goals vallen er niet meer.

Een mooie afsluiter voor een verder teleurstellende oefencampagne. Het is de vraag of de helden komende zondag klaar zijn voor de eerste krachtmeting in competitieverband. Kwart voor 12 in Bovenkarspel tegen KGB 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken