Pastor schiet het voetbalseizoen in.

Venhuizen, 9 september 2009

Op zondag 6 september heeft pastor Co Kuin met een geplaatste aftrap het komende voetbalseizoen van het 1e elftal geopend van de voetbalvereniging De Valken in Venhuizen. Na de aftrap nam Rick Sunder de bal behendig mee en werd deze met een geplaatst schot afgemaakt door Dirk Glas, twee jongen kanjers uit de E-4.

De Valken heeft deze traditie vier jaar geleden weer opgepakt na het groots gevierde 75-jarig jubileum. In 1930 werd de voetbal vereniging de Valken met goedkeuring van de kerk opgericht. Rond dit jaartal zijn vele verenigingen in West-Friesland opgericht. De aftrap van de eerste thuiswedstrijd werd toen verricht door kapelaan Van Gastelen.

Na de rust van de wedstrijd Valken – Kwadijk werden alle bezoekers getrakteerd op een glaasje bisschopswijn. Uitgedeeld door Co Kuin en Frank Hand, voorzitter van de hand- en voetbalvereniging De Valken. Onder het uitdelen was Co vermakelijk aan het vertellen over zijn niet onverdienstelijke voetbalcarrière op het seminarie als jonge theoloog.

Helaas moest het vlaggenschip van De Valken met een 1-3 buigen voor de mannen uit Kwadijk. Maar gezien de goede wedstrijden in de voorbereiding en vele jeugdige voetballers zullen de resultaten alleen maar beter worden. Met een beetje geluk van boven moeten ze bij de eerste vier kunnen eindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken