Valken 3 vernederd DWB 3

Zo het nieuwe seizoen begonnen, dus ja nu konden we echt zien waar we stonden als ploeg.

Zoals jullie in eerdere verslagen hebben kunnen lezen was het nog niet helemaal top wat we hebben laten zien, tegen de oudjes van WSW 3 verloren we met 4-5, daarna tegen VVS een gelijkspel en tegen ALC 2 verloren we met 2-1

Nu stond dus de boys uit de Weere op het programma en wel het 3e elftal, een aantal seizoenen geleden speelden we ook tegen DWB, maar ik wist echt niet meer hoe dat was afgelopen

Nou het begin was al vrij goed, al snel schoot Barry S het eerste doelpunt in de touwen 1-0, niet veel later kregen we een penalty nadat Mattie was gevloerd en die schoot Barry er feilloos in 2-0
Niet veel later maakte Mattie een goede actie en daaruit viel de 3-0. Daarna schoot ik denk dan wederom Barry en toen was het 4-0. Er kwam een wissel en onze aanvoerder Erwin R ging eruit en ik kreeg de aanvoerdersband en dit schept dus een verantwoording dus nadat we een penalty kregen nam ik deze en was het 5-0. Nadat Mattie de bal keurig aanspeelde op Matthijs K schoot deze dit buitenkansje erin. WOW een 6-0 voorsprong de rust in, ik kon me niet heugen dat dit ooit eerder gebeurd is

De 2e helft ging ook lekker al weet ik niet helemaal de volgorde meer, ik geloof dat Barry na rust weer scoorde, daarna scoorde Mattie door de keeper omver te spelen, de 9-0 kwam na een mooie zweefkopbal van Erwin Ruiter en wie daarna de 10 en 11 – 0 erin schoot ik heb geen idee ik weet in ieder geval dat Jan Jaap Boon ook scoorde. Het was in ieder geval genieten voor het zeer matig opgekomen publiek.

Dus ja ik ga ervanuit dat we dus gelijk al bovenaan de ranglijst staan.

De man of the match noem ik toch Barry Schipper, hij schoot er 5 in, ja voor de rest complimenten voor het team, ondanks dat we met 20-0 konden winnen bleven we constant doorjagen voor het volgende doelpunt. Voor de rest werd er nu netjes getikt in plaats van de lange halen

Volgende week West-frisia DB uit en van die jongens verwacht ik een stuk meer tegenstand